Ons verhaal

We heten je van harte welkom bij Chez Mon Rêve! In onze kleinschalige
Chambres d’hôtes in de prachtige omgeving van het Franse departement Indre kun je genieten van onze gastvrijheid en al het moois dat de streek te bieden heeft.

Over ons

Wij zijn Ad en Monique van den Bergh.
In september 2021 emigreerden wij van de hanzestad Deventer in Nederland naar het Franse Éguzon-Chantôme. Een gezellig klein dorpje in de regio Centre – Val de Loire in het departement Indre.
Hier werden we de trotse Nederlandse eigenaren van Chez Mon Rêve, een prachtig Frans huis met een authentiek balkenplafond, dat wij hebben getransformeerd tot een sfeervol Chambres d’hôtes / B&B.

De wens/droom om een Chambres d’hôtes te beginnen, komt niet spontaan uit de lucht vallen. Al zolang ik (Monique) me kan herinneren, zit gastvrijheid mij in het bloed. Ik vind het fijn om het anderen naar de zin te maken en hen te verwennen met lekker eten en drinken, in een fijne sfeer. 

De laatste jaren werd mijn wens om een Chambres d’hôtes te beginnen sterker. Wat begon als mijn wens, werd steeds meer een droom van Ad en mij samen. We kwamen tot de conclusie dat we ervoor willen gaan, en dat we deze nieuwe levensfase volop omarmen. 

Een persoonlijke ambiance

Bij Chez Mon Rêve overnacht je in een gemoedelijke, comfortabele sfeer. Gastvrijheid en persoonlijk contact staan voor ons centraal. In combinatie met de rust en de ruimte op ons terrein en de prachtige omgeving beleef je al snel een heerlijk vakantiegevoel. Het dorpje ligt vlakbij het mooie wijdse Lac d’Éguzon, waaraan het in alle seizoenen goed toeven is.

Je bent bij ons van harte welkom voor een lang weekend, een weekje tussendoor of voor een langere zomervakantie. Je kunt ook bij ons terecht voor een fijne overnachtingsplek als je op doorreis bent naar Zuid-Frankrijk of Spanje. Chez Mon Rêve ligt op een paar minuten afstand van de autoroute A20. Vanuit Nederland zijn we binnen 1 reisdag te bereiken.

'Bij Chez Mon Rêve overnacht je
in een gemoedelijke, comfortabele sfeer.'

Sfeerimpressie