Ons verhaal

We heten je van harte welkom bij Chez Mon Rêve! In onze kleinschalige
Chambres d'hôtes in de prachtige omgeving van het Franse departement Indre kun je genieten van onze gastvrijheid en al het moois dat de streek te bieden heeft.

Over ons

Wij zijn Ad en Monique van den Bergh.
In september 2021 emigreerden wij van de hanzestad Deventer in Nederland naar het Franse Éguzon-Chantôme. Een gezellig klein dorpje in de regio Centre – Val de Loire in het departement Indre.
Hier werden we de trotse eigenaren van Chez Mon Rêve, een gezellig Frans huis met een authentiek balkenplafond, dat wij hebben getransformeerd tot een sfeervol Chambres d’hôtes / B&B.

De wens om een Chambres d’hôtes te beginnen komt niet spontaan uit de lucht vallen. Al zolang ik (Monique) me kan herinneren, zit gastvrijheid mij in het bloed. Ik vind het fijn om het anderen naar de zin te maken en hen te verwennen met lekker eten en drinken, in een fijne sfeer. Of het nu mijn gezin betreft, familie en vrienden of onbekenden, ik maak er graag iets bijzonders van.

De laatste jaren werd mijn wens om een Chambres d’hôtes te beginnen sterker, en de ideeën in mijn hoofd kregen steeds meer vorm.

Wat begon als mijn wens, werd steeds meer een droom van Ad en mij samen. We kwamen tot de conclusie dat we ervoor willen gaan, en dat we deze nieuwe levensfase volop omarmen. Dat doen we graag samen met jou, op een nieuwe plek, in een fijne ambiance! 

Een persoonlijke ambiance

Bij Chez Mon Rêve overnacht je in een gemoedelijke, comfortabele sfeer. Gastvrijheid en persoonlijk contact staan voor ons centraal, in combinatie met de rust en de ruimte op ons terrein en in de prachtige omgeving. Het dorpje ligt vlakbij het prachtige wijdse Lac d’Éguzon, waaraan het in alle seizoenen goed toeven is.

Je bent bij ons van harte welkom voor een lang weekend, een weekje tussendoor of voor een langere zomervakantie.
Maar we bieden je ook een fijne overnachtingsplek als je op doorreis bent naar Zuid-Frankrijk of Spanje.

Chez Mon Rêve is met 1 reisdag vanuit Nederland goed te bereiken en ligt op een paar minuten afstand van de autoroute A20.
Zo beleef je vanuit Nederland al snel een heerlijk vakantiegevoel. De prachtige groene omgeving werkt zeer rustgevend. Zo kun je de COVID-problematiek even letterlijk achter je laten, en je zult merken dat je deze hier heel anders ervaart. Daardoor kun je bij ons heerlijk ontspannen en volop genieten.

'Bij Chez Mon Rêve overnacht je
in een gemoedelijke, comfortabele sfeer.'

Sfeerimpressie

Copyright 2022 | Chez Mon Rêve | Website door Beeld van Bente