Chez Mon Rêve en COVID 19

Chez Mon Rêve ligt in de campagne (op het platteland) en de kans op besmetting is daardoor minder aanwezig. Zelf zijn wij volledig gevaccineerd.

Hygiëne is een belangrijk criterium voor Chez Mon Rêve, daarom besteden wij veel aandacht aan het goed schoonmaken van deurklinken, lichtknopjes, kranen en wastafels. We ventileren voldoende en al het bed- en badlinnen wordt op hoge temperatuur gewassen.

Afspraken en gedragsregels
Wij hebben, op basis van de richtlijnen en adviezen van de Franse overheid, een aantal maatregelen genomen, waarbij de gezondheid van onze gasten en onszelf vooropstaat.
Bij Chez Mon Rêve geldt daarom het volgende:

Bij verkoudheidsklachten (droge hoest, keelpijn, niezen, loopneus of koorts) verwachten wij dat je je verantwoordelijkheid neemt en thuis blijft.
Wij houden voldoende afstand (minimaal 1 meter) van andere gasten in ons gastenverblijf.
Wij hoesten en niezen in onze elleboog, wassen regelmatig onze handen en gebruiken papieren zakdoekjes (zeeppompjes, tissues en desinfecterende handgel zijn aanwezig).
Ons gastenverblijf biedt voldoende bewegingsruimte, zodat gasten bij ons goed en veilig kunnen verblijven. Alle ruimtes worden regelmatig en voldoende geventileerd.

Annuleringsvoorwaarden
Wij begrijpen dat het vanwege mogelijke coronamaatregelen lastig is om ruim van tevoren een lang weekend, weekje weg of vakantie te plannen. Om je gerust te stellen gelden daarom bij ons volgende annuleringsvoorwaarden.

We bieden je de mogelijkheid om bij een negatief reisadvies de reservering kosteloos te verplaatsen naar een ander moment, of je boeking te annuleren.