Chez Mon Rêve en COVID 19

Juist ook in deze onzekere coronatijd ben je van harte welkom bij ons!

Zelf dragen wij er zorg voor dat wij volledig gevaccineerd zijn. Chez Mon Rêve ligt in de campagne
(op het platteland) en de kans op besmetting is hier daardoor minder urgent aanwezig.
Hygïene is een belangrijk criterium voor Chez Mon Rêve, en in deze coronatijd besteden wij extra aandacht aan het goed schoonmaken van deurklinken, lichtknopjes, kranen en wastafels. Er wordt voldoende geventileerd en het bed- en badlinnen wordt op hoge temperatuur gewassen.

Afspraken en gedragsregels

Wij hebben, op basis van de richtlijnen en adviezen van de Franse overheid, een aantal maatregelen genomen, waarbij de gezondheid van onze gasten en onszelf vooropstaat.
Bij Chez Mon Rêve geldt daarom het volgende:

Bij verkoudheidsklachten (droge hoest, keelpijn, niezen, loopneus of koorts) verwachten wij dat je je verantwoordelijkheid neemt en thuis blijft.
Wij houden voldoende afstand (minimaal 1 meter) van andere gasten in ons gastenverblijf.
Wij hoesten en niezen in onze elleboog, wassen regelmatig onze handen en gebruiken papieren zakdoekjes (zeeppompjes, tissues en desinfecterende handgel zijn aanwezig).
Ons gastenverblijf biedt voldoende bewegingsruimte, zodat gasten bij ons goed en veilig kunnen verblijven. Alle ruimtes worden regelmatig en voldoende geventileerd.
In het gastenverblijf dragen wij een mondkapje. Als er andere gasten zijn, vragen wij je om binnen ook een mondkapje te dragen. Buiten is dat niet nodig.
Wij serveren een ontbijt op maat. Aan de hand van een ontbijtlijst die je invult, zorgen wij dat je ontbijt op het afgesproken tijdstip klaarstaat.
Ondanks al deze maatregelen, garanderen wij je nog steeds een gastvrij en fijn verblijf!

Annuleringsvoorwaarden

Wij begrijpen dat het vanwege corona lastig is om ruim van tevoren een lang weekend, weekje weg of vakantie te plannen. Daarom gelden bij ons de volgende annuleringsvoorwaarden:

Om je gerust te stellen, bieden we je de mogelijkheid om bij een negatief reisadvies de reservering kosteloos te verplaatsen naar een ander moment, of je boeking te annuleren.

Copyright 2022 | Chez Mon Rêve | Website door Beeld van Bente