Algemene voorwaarden Chez Mon Rêve

Van harte welkom bij Chambres d'hôtes/B&B Chez Mon Rêve (hierna Chez Mon Rêve). We verzoeken je van deze algemene voorwaarden op de hoogte te stellen als je bij ons reserveert. Met het aangaan van een gemaakte reservering worden deze algemene voorwaarden van kracht.

Onze gegevens
Chambres d´hôtes/B&B Chez Mon Rêve
Ad en Monique van den Bergh
1 La Patraque
36270 Éguzon-Chantôme
France
www.chezmonreve.eu
info@chezmonreve.eu
tel. 0033-786176240 / 0031-647159111
nummer SIRET: 903 249 845 000 12
rekeningnummer: FR 76 1950 6400 0028 1302 3433 180

Hoofdgast
Hoofdgast is de persoon die bij Chez Mon Rêve heeft gereserveerd. De hoofdgast is 18 jaar of ouder en is verantwoordelijk voor zijn of haar medegasten. De hoofdgast kan zich desgevraagd tijdens zijn of haar verblijf legitimeren.

Verblijf
Dit is de periode tussen inchecken en uitchecken.

Website
De website www.chezmonreve.eu is met grote zorg samengesteld. Er kunnen verschillen zijn tussen de op de website gepresenteerde tekst en/of foto’s en de actuele situatie bij Chez Mon Rêve ten tijde van je bezoek. Je kunt geen rechten ontlenen aan dergelijke verschillen.

In- en uitchecken
Op de dag van aankomst is de kamer vanaf 16.00 uur beschikbaar. Op de dag van vertrek vragen we je de kamer vóór 10.00 uur vrij te maken.

Ontbijt en tables d’hôtes
Het ontbijt wordt geserveerd tussen 07.30 uur en 9.00 uur.  Eerder ontbijten is in overleg mogelijk. 
Dagelijks kun je aanschuiven voor een gezamenlijk diner (tables d’hôtes).  Je rekent de tables d’hôtes af bij je vertrek.

Tarieven
De tarieven van de kamers en table d’hôtes staan vermeld op www.chezmonreve.eu. Prijzen van de kamers zijn inclusief ontbijt, gebruik van handdoeken en beddengoed en exclusief toeristenbelasting (€ 0,50 per volwassene per dag). 

Alle vermeldingen van tarieven op onze website en de websites van derden zijn te goeder trouw verstrekt en onder voorbehoud van tussentijdse aanpassingen.
Chez Mon Rêve is niet aansprakelijk voor onjuistheden op websites van derden.

Reservering en betaling
Reserveren kan via het reserveringsformulier op www.chezmonreve.eu, via mail of telefonisch. Na een gemaakte reservering ontvang je zo spoedig mogelijk een bevestiging van je reservering. Je boeking is dan definitief.

Betalen van je verblijf doe je bij vertrek. Betaal bij voorkeur contant of met een cheque. Pinnen is ook mogelijk.  

Annuleren
Je bent zelf verantwoordelijk voor een annuleringsverzekering.
Er kunnen zich omstandigheden voordoen dat je je boeking moet annuleren. Neem in dat geval zo snel mogelijk contact met ons op.

Wij hanteren de volgende uitgangspunten voor annuleren.

  • Kosteloos annuleren tot twee weken van tevoren.
  • Bij annulering in de laatste twee weken tot een dag van te voren betaal je 50% van het boekingsbedrag.
  • Annuleer je op de dag van aankomst of tijdens je verblijf dan betaal je het volledige boekingsbedrag.

Annuleren vanwege COVID19
Kijk hier voor onze annuleringsvoorwaarden met betrekking tot corona.

Klachten
Wij doen ons uiterste best om je een plezierig en aangenaam verblijf te bieden bij Chez Mon Rêve. Ondanks onze goede zorgen heb je misschien toch een klacht of opmerking. Deze horen we graag zo snel mogelijk, zodat we deze – hopelijk nog tijdens je verblijf – kunnen oplossen.

Aansprakelijkheid
Chez Mon Rêve kan niet aansprakelijk worden gehouden voor door de hoofdgast of zijn of haar medegasten ten gevolge van het verblijf in de betreffende kamer geleden schade. De hoofdgast vrijwaart Chez Mon Rêve hiervan.

Chez Mon Rêve is niet aansprakelijk voor storingen in en om de accommodatie en aan de installaties van stroom, internet, watervoorzieningen en overige technische installaties.

Verlies, diefstal en schade
Chez Mon Rêve aanvaardt geen aansprakelijkheid voor verlies, diefstal, schade of ongevallen, veroorzaakt aan personen en/of goederen tijdens of ten gevolge van het verblijf bij ons. 

Ordelijke gang van zaken
De hoofdgast genoemd in de boeking is verantwoordelijk voor een ordelijke gang van zaken in en om de betreffende kamer(s). We gaan ervan uit dat je zorgvuldig met de spullen van Chez Mon Rêve omgaat en dat de kamer(s) netjes wordt achtergelaten. Dit geldt ook voor het gebruik van spullen in de gemeenschappelijke ruimtes. Breuk of beschadiging kun je aan ons melden.

Als na het uitchecken blijkt dat er spullen kapot zijn en hiervan geen melding is gedaan, kunnen we reparatie- en/of vervangingskosten bij je in rekening brengen.

Roken
Chez Mon Rêve is rookvrij. Roken is alleen toegestaan in de tuin.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan bij Chez Mon Rêve.

Eguzon-Chantôme, november 2023.